Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A játék nem csak játék?

2009.03.24

2008. novemberében jelent meg Egyesületünk gondozásában "A játék nem csak játék?" című módszertani könyv, melynek szerzői - Ferencz Éva és Lukács Józsefné - Egyesületünk alapító tagjai.

A könyv óvodai matematikai fejlesztőjátékai a képességfejlesztés teljes területét átölelő színvonalas munka. Figyelembe veszi a 3-6(7) éves korú gyermekek életkori sajátosságait, az óvodai csoportok sokszínűségét: vegyes illetve a külön korosztályos csoportok és a gyermekek egyéni sajátosságait.

A mű szerkesztői, szerzői maguk is óvodapedagógusok és fejlesztőpedagógusok, akik több évtizedes munkájuk, gyakorlatuk alatt észrevették, hogy szemléletváltás szükséges az óvodai nevelésben, nevelőmunkában.

A szerzőpáros  a könyvben 12 alapelvet fogalmazott meg, amely az egész napos óvodai neveléshez ill. az otthoni játékos matematikai és egyéb képességek megalapozásához elengedhetetlen.

A mű nagy előnye, hogy egy egész óvodai nevelési évet hónapjaira lebontva ad ötleteket a különböző matematikai képességprofilokra - több, mint 200 fajta játékot foglal magában.

A mű nagy érdeme, hogy nem csak szakemberekhez, hanem szülőkhöz is szól!

 

A könyv ára: 2500 Ft (+postaköltség)

Megrendelhető az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: dyslexiatolnaban@citromail.hu

vagy  Bottyán Noémi 06-20/229-8440

 

 

 

A mappában található képek előnézete Könyv

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.